Location

Beijing


Birthday:

August 16


What languages do you speak?

chinese


What do you like to document about your world? or city?

DOCUMENT


Videos

Comment Wall

You need to be a member of One Day on Earth to add comments!

Join One Day on Earth

Comments

  • 您好,请问您在11年11月11日有拍摄什么感兴趣的视频或者照片吗?现在可以上传您的作品啦。如果有任何问题、想法或建议,您都可以联系我,我会协助您解决。期待您的作品!

    Hello, what do you film on 11.11.11? Any photos or videos? Now you can upload your work! If you have any questions, ideas or suggestions, you can contact me. I will assist you. Look forward to your work!

  • 您可以将您的视频用邮件的形式发送给我们,我们帮助您上传。
  • 你好,我现在工作于联合国合作项目--地球上的一天 (One Day on Earth)。非常高兴您参与我们去年的活动。相信您对我们的组织已有一定了解。 我们十分感谢您为我们活动所提供的想法和视频资源。我们诚邀您加入今年11月11日的活动。上传与分享您所拍摄的视频。同时,我们希望您将我们今年的活动 介绍给你的朋友, 并邀约他们一起参与到这个全球项目中。
This reply was deleted.